Leie bobil på Island - Bobilutleie Island

Campervan Iceland: Leie av Bobil Island

Reis med frihet på Island! Når du leier en campingbil eller en bobil på Island, åpnes en helt ny verden som er uten de begrensninger som gis av de mer konvensjonelle måtene å reise på. Det er en fin følelse å kjøre på landevegen og samtidig vite at ditt fullt utstyrte ”mobile hjem” alltid er med deg.

BOBIL UTLEIE ISLAND - CAMPERVAN ICELAND – LEIE BOBIL PÅ ISLAND

Campervan Iceland (www.campervaniceland.com) er en utleietjeneste levert av Scandinavian TravelGroup. Vi tilbyr et bredt utvalg av camping- og bobiler til leie på Island. Du kan hente din utleiebil enten på Keflavik International Airport eller i Reykjavik.

Det finnes et stort nettverk av campingplasser på Island, noe som gir deg mulighet til å parkere bilen over natten uten å måtte tenke på å finne et hotellrom. Det er en fantastisk måte å besøke Island på til en svært rimelig pris. Klimaet på Island er svært uforutsigbart. Så om du ikke er fornøyd med været der du er, kan du rett og slett ta med deg "hotellrommet" ditt, og dra dit hvor værforholdene er gunstigere.

Å reise med bobil eller campingbil er den perfekte måten å oppleve Island på. Mange av de kjente naturperlene rundt øya er i gangavstand fra hovedringveien. I løpet av kort tid kan du reise fra strender med sort sand til ruvende isbreer, mens du passerer gjennom, bokstavelig talt, dusinvis av vulkaner og varme kilder.


  • Med Campervan Iceland har det aldri vært enklere å leie en campingbil eller bobil som dekker dine behov. Vi tilbyr campingbiler i forskjellige størrelser. De største har plass til 8 passasjerer. Ved å leie en bobil eller campingbil på Island, gjør du kjøring og camping til en morsom opplevelse.
  • Du trenger ikke å bekymre deg om du aldri har kjørt denne typen bil før. Alle bilene er utrolig lette å kjøre. For at du skal føle deg trygg, vil en av våre representanter møte deg før du starter turen og gå gjennom bilens funksjoner og utstyr sammen med deg.

Hvis du har spørsmål, kontakt oss gjerne:

Campervan Iceland

www.campervaniceland.com

info@campervaniceland.com

+354 776 76 76

Laugarvegur 170 - 105, Reykjavík (Iceland)

Book now